Mechelse Yacht Club

Rode Kruisplein
2800 Mechelen
+32 474 49 15 04
mechelseyachtclub@hotmail.com

Bezoekers

Onze jachthaven is rustig gelegen in het keerdok op de binnendijle (net na het doorvaren van de sluis "benedendijle"). We kunnen genieten van een rustige locatie, die toch op wandelafstand van het stadcentrum van Mechelen is (10min wandelen tot op de grote markt). De haven is veilig afgesloten van de kaai, bezoekers krijgen tijdelijk een sleutel van onze poort. Voor inkopen is er een Delhaize te vinden op 500m van de haven. Electriciteit en water kan voorzien worden, sanitaire voorzieningen zijn echter niet aanwezig.

Aangezien we een eerder kleine jachthaven zijn is de plaats voor bezoekers beperkt. Onze havenmeester kan u bevestigen of er een plaatsje vrij is. Voor praktische vragen of reservering kan u hem bereiken op volgend telefoonnummer:

Antonio Perez - 0495 45 82 27
Marc Demaerschalck - 0475 75 85 25

 

Tarieven
5 euro per nacht voor boten tot 10 meter
7 euro per nacht voor boten groter dan 10 meter
Tweede nacht is gratis voor leden van V.P.F.
Prijs per maand op aanvraag
 
 
Voorwaarden
Bij aankomst zal de voorgeschreven administratieve afhandeling gedaan worden en dient het verschuldigde havengeld op voorhand betaald te worden voor de volledige duur van het bezoek
De exacte ligplaats is af te spreken met de havenmeester
De havenmeester zal de nutvoorzieningen aansluiten. Voor electriciteit wordt 0,40 euro / KwH gerekend
Beperkt waterverbruik kan gratis, voor het vullen van een watertank kan de havenmeester een vergoeding vragen. Dit moet afgesproken worden met de havenmeester voor het vullen van de watertank.


Klik hier voor het havenreglement van M.Y.C.